Zbog velikog interesa ponavljamo film SUPER MARIO BROS 29.4.

Da biste izbjegli gužvu na blagajni, svoje ulaznice unaprijed možete nabaviti javljanjem na e-mail: program@kinotoplice.info

Super popularni SUPER MARIO BROS. FILM zbog velikog interesa ponovo ćemo prikazati u Kinu Toplice u subotu, 29. travnja u 17 sati.

Nakon gotovo 40 godina od izlaska originalne video igre koja je zaludjela svijet, najpoznatiji vodoinstalater na svijetu napokon dolazi u kina ovog travnja u spektakularnoj animiranoj avanturi.
Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film(The Super Mario Bros. Movie) su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda, koji je ujedno i tvorac Super Maria.
Vodoinstalater iz Brooklyna po imenu Mario spletom okolnosti završi u Kraljevstvu gljiva zajedno sa svojim bratom Luigijem kojeg otima opaki Koopa po imenu Bowser. Uz pomoć princeze Peach i brbljave gljive Toada, Mario se sprema obračunati sa svemoćnim Bowserom kako bi spasio brata i spriječio njegove planove da osvoji svijet.

žanr: animirani, komedija, avantura
trajanje: 92 min
glasovi: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić
režija: Aaron Horvath, Michael Jelenic