Kino Toplice započinje s radom nakon više od 20 godina

Premijernom projekcijom dugoočekivanog filma “Top Gun: Maverick” redatelja Josepha Kosinskog u četvrtak, 26. svibnja 2022. u 19 sati Kino Toplice u Krapinskim Toplicama kreće s redovnim filmskim programom nakon više od 20 godina pauze. Na vrijeme osigurajte ulaznice za otvaranje kina!

MATINEJE I FILMSKI HITOVI

Redovne filmske projekcije održavat će se subotom u dva termina – matineje u 16 sati kada će na programu biti obiteljski, dječji i filmovi za mlade te u 19 sati kada će se prikazivati najnoviji filmski hitovi, nezavisni filmovi, europski te hrvatski filmovi čije autore će kino ugostiti.

Program je usklađen sa smjernicama Hrvatskog audiovizualnog centra. U planu su radionice i uključivanje djece i mladih kao i suradnja s filmskim festivalima kako bismo publici ponudili bogati program i uveli ih u čaroliju koju pruža veliko platno.

Prema interesu publike i s ciljem razvoja nove publike po potrebi će se dodavati termini i programi.

 KUPNJA ULAZNICA
Redovna prodaja ulaznica za otvorenje i film TOP GUN: MAVERICK bit će na blagajni kina 26.5. od 16 do 19 sati.

 


 

Revitalizacija kina u Krapinskim Toplicama iznimno je važna za kvalitetu života lokalne zajednice, posebno mlađih generacija koje će u svom mjestu po prvi puta imati priliku ići u svoje kino.

Redovnim filmskim programom želi se postići da zanemaren, a vrijedan Dom kulture Općine Krapinske Toplice postane središte kulturnog razvoja mjesta i da se unaprijedi kulturna ponuda turističkog i lječilišnog centra Hrvatskog zagorja.

 

DOŽIVLJAJ PRAVOG KINA

 

“Dvorana Kina Toplice opremljena je najsuvremenijom audiovizualnom opremom – novim DCP projektorom, novim platnom te zvučnim sustavom. Opremanje dvorane sufinancirali su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Općina Krapinske Toplice u ukupnoj vrijednosti 400 tisuća kuna”, izjavila je načelnica Općine Krapinske Toplice Gordana Jureković.

Program i aktivnosti Kina Toplice koordinirat će Breg Mije Pavliša koji se bavi promocijom u kulturi i distribucijom filmova.

Sve informacije o programu i rasporedu dostupne su na službenoj stranici Kina Toplice na adresi www.kinotoplice.info te na društvenim mrežama.