Otvaramo 21. siječnja! Prikazujemo “Sedmo nebo”, a dolaze glumci!

Nakon kratkotrajne pauze zbog uređenja, Kino Toplice od 21. siječnja nastavlja s redovnim programom.

Nova sjedala i novi tepih u Kinu Toplice znače i još jedan novi početak za publiku koja je punim srcem prihvatila novo-staro kino u Krapinskim Toplicama koje je nakon više od 20 godina pauze započelo s redovnim filmskim programom u svibnju 2022. Riječ je o zajedničkoj investiciji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Općine Krapinske Toplice.

Drugi početak Kina Toplice slijedi i to u zrihtanijem izdanju koje će zasigurno doprinijeti još ugodnijem gledanju filmova.

Za ovo re-otvaranje najavljeno za nedjelju, 21. siječnja u 19 sati, odabrali smo prikazati hrvatski film i ugostiti filmsku ekipu što se i ranije pokazalo kao pun pogodak za našu publiku koja s velikim veseljem u svom kinu pozdravlja glumce i filmaše i veseli se domaćem filmu.

Kino ćemo otvoriti komedijom redateljice Jasne Nanut  SEDMO NEBO u kojoj glavne uloge imaju Krešimir Mikić, Iva Jerković i Iva Mihalić, a sporedne Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović, Urša Raukar, Mario Petreković i dr.

Na projekciju u Kino Toplice i na druženje s publikom svoj dolazak su uz redateljicu potvrdili i glumci.

Ukratko o filmu: Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos.

U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

ULAZNICE za otvorenje kina i projekciju filma SEDMO NEBO možete kupiti ranije slanjem upita na e-mail: program@kinotoplice.info (navedite broj ulaznica koje želite kupiti i ime na koje će vas one čekati na blagajni uoči projekcije, a na vaš e-mail stići će uplatnica). Cijena ulaznice iznosi 4 eura.