Loading Programi
Pokreni video

Info

Datum:
8. lipnja
Vrijeme:
18:00 - 19:30
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni kina pola sata prije projekcije, a ranije se mogu kupiti slanjem upita na mail: program@kinotoplice.info. Ulaznice se na blagajni plaćaju gotovinom, a online putem transakcijskog računa.

CIJENE ULAZNICA:

Odrasli - 4 EUR;
Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom - 3.50 EUR

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

DJEVOJČICA I JAGUAR

8. lipnja @ 18:00

Djevojčica i jaguar nova je obiteljska avantura koja će pokazati sve ljepote Amazonije, ali i njenu mračnu stranu za koju su zaslužni ljudi.
Odrastanje u amazonskoj prašumi Autumn je donijelo posebno prijateljstvo – izgubljeno mladunče jaguara po imenu Hope. Kada tragičan događaj prisili Autumn da napusti Hope i ode u nepoznati svijet New Yorka, ona godinama sanja o povratku u prašumu i svojoj prijateljici. S 14 godina i nakon što se navikla na gradski život, Autumn otkriva da je njeno selo iz djetinjstva pod prijetnjom trgovaca životinjama i odlučuje da se mora vratiti u Amazonu svom voljenom jaguaru. Anja – Autumnina simpatično nespretna profesorica biologije bezuspješno je pokušava odgovoriti od ovog nepromišljenog plana. Uz Anju, Autumn kreće na putovanje kako bi se ponovno ujedinila s Hope i spasila je od onih koji žele uništiti prašumu i njezin životinjski svijet.

Avantura u dubokoj amazonskoj prašumi Francuski redatelj Gilles de Maistre i scenaristica Prune se nakon velikih uspjeha na zajedničkim projektima Mia i bijeli lav (Mia et le lion blanc, 2019.) i Vuk i lav (Le loup et le lion, 2021.) vraćaju s novim filmom za cijelu obitelj koji je gozba za oči i hrana za dušu.

SLIJEDI NA PROGRAMU

MAČKE U MUZEJU – SINK
HORIZONT: AMERIČKA SAGA – PRVO POGLAVLJE
GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI
FILMSKI POP UP: KINO VLOG