Loading Programi
KARTA ZA RAJ
Pokreni video

Info

Datum:
15. listopada 2022.
Vrijeme:
19:00 - 20:30
Cijena ulaznice:
25EUR
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni Kina Toplice na dan projekcije. Blagajna kina otvorena je sat vremena prije projekcije. Ulaznice se plaćaju gotovinom. Redovan filmski program - 25 KN / 3.32 EUR; Matineje za djecu i mlade - 25 KN / 3.32 EUR; Organizirane školske projekcije  - 15 KN / 2.00 EUR; *tečaj: 7,53450

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

KARTA ZA RAJ

15. listopada 2022. @ 19:00

Oskarovci Julia Roberts i George Clooney ponovno se ujedinjuju na velikom platnu!

Sada u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, pokušat će spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se.

Jedna klasična romantična komedija o drugoj prilici za ljubav. 

Roberts i Clooney sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni ju žele spriječiti u tome. 

Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom?

Redatelj i scenarist Ol Parker zaslužan je za hit film Mamma Mia 2 (2018.), a Roberts i Clooney također su i u ulozi producenata: Clooney i dobitnik Oscara Grant Heslov sa Smokehouse Pictures i Roberts s Lisom Roberts Gillan i Marisom Yeres Gill s Red Om Films.

Clooney i Roberts su zajedno glumili u hitovima Oceanovih jedanaest (2001.) i Oceanovih dvanaest (2004.), u Clooneyevom redateljskom prvijencu Ispovijedi opasnog uma (2002.), kao i u trileru koji je režirala Jodie Foster, Igra novca (2016.). Ovo će biti njihov peti zajednički projekt..

 

GLUMCI: George Clooney, Julia Roberts.

REŽIJA: Ol Parker

SCENARIJ: Ol Parker, Daniel Pipski

PRODUCENTI: Tim Bevan, Eric Fellner, Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney, Grant Heslov, Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan, Marisa Yeres Gill

ŽANR: romantična komedija

TRAJANJE: 104 min

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o

 

 

SLIJEDI NA PROGRAMU

MAČKE U MUZEJU – SINK
HORIZONT: AMERIČKA SAGA – PRVO POGLAVLJE
GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI
FILMSKI POP UP: KINO VLOG