Loading Programi
Pokreni video

Info

Datum:
9. ožujka
Vrijeme:
17:00 - 18:30
Cijena ulaznice:
3.5EUR – 4EUR
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni kina pola sata prije projekcije, a ranije se mogu kupiti slanjem upita na mail: program@kinotoplice.info. Ulaznice se na blagajni plaćaju gotovinom, a online putem transakcijskog računa. CIJENE ULAZNICA: Odrasli - 4 EUR; Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom - 3.50 EUR

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

KUNG FU PANDA 4 – sinkronizirano

9. ožujka @ 17:00

Ikona komedije Jack Black vraća se svojoj ulozi Poa, najnevjerojatnijeg majstora kung fua na svijetu, s urnebesnim novim poglavljem omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa: Kung Fu Panda 4.

Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika, sudbina je pozvala da se napokon…..odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju. Još gore, nedavno je viđena opaka, moćna čarobnica, Kameleon, sićušni gušter koji se može pretvoriti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo. A Chameleon ima svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, koji bi joj dao moć ponovnog prizivanja svih velikih zlikovaca koje je Po pobijedio u kraljevstvu duhova.

Dakle, Po će trebati pomoć. Pronalazi je u obliku lukavog, brzopletog lopova Zhena, lisice corsac koja se stvarno zavlači pod Poovo krzno, ali čije će se vještine pokazati neprocjenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonovih reptilskih kandži, ovaj komični duo morat će surađivati. U procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mjestima.

Film je sinkroniziran.

ŽanrAnimirana komedija, avantura
Trajanje: 94 min
RedateljMike Mitchell
UlogeJack Black, Awkwafina, Viola Davis, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane i Ke Huy Quan

 

SLIJEDI NA PROGRAMU

FILMSKI POP UP: KINO VLOG
GROF MONTE CRISTO
BANDA ČUPAVIH REPOVA 2
DEADPOOL I WOLVERINE