Loading Events
Pokreni video

Info

Datum:
23. prosinca 2022.
Vrijeme:
17:00 - 18:30
Cijena ulaznice:
25EUR
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni Kina Toplice na dan projekcije. Blagajna kina otvorena je sat vremena prije projekcije. Ulaznice se plaćaju gotovinom. Redovan filmski program - 25 KN / 3.32 EUR; Matineje za djecu i mlade - 25 KN / 3.32 EUR; Organizirane školske projekcije  - 15 KN / 2.00 EUR; *tečaj: 7,53450

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA // SINKRONIZIRANO

23. prosinca 2022. @ 17:00    ULAZNICA: 25€

Ove godine vraća se svima omiljena mačka koja voli mlijeko, prevrtljiva je i prkosi strahu.

Po prvi put u više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Mačak je spalio osam od njegovih devet života, iako je usput izgubio broj. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Sa samo jednim preostalim životom, Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć od svoje bivše partnerice i neprijateljice: zanosne Kitty meke šape. Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas. Zajedno će naš herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda,  Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka.

SLIJEDI NA PROGRAMU

ASTERIX & OBELIX: SREDNJE KRALJEVSTVO
NEUSTRAŠIVA NJUŠKA – SINK
ČAROBNI MIKE: POSLJEDNJI PLES
ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA
P’ASTANIAN I TRI NJUŠKETIRA – SINK
ŠTO LJUBAV IMA S TIM?