Loading Programi
Pokreni video

Info

Datum:
21. siječnja
Vrijeme:
19:00 - 20:30
Cijena ulaznice:
4EUR
Vrsta programa:
www.kinotoplice.info

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni Kina Toplice na dan projekcije, a ranije se mogu kupiti slanjem upita na mail: program@kinotoplice.info. Blagajna kina otvorena je pola sata prije projekcije. Ulaznice se na blagajni plaćaju gotovinom.

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

Otvorenje kina: SEDMO NEBO + gostovanje ekipe

21. siječnja @ 19:00

Komedijom Jasne Nanut u nedjelju, 21. siječnja u 19:00 sati otvaramo renovirano Kino Toplice, a svečanoj projekciji prisustvovat će i redateljica te glumci i glumice iz “Sedmog neba”! Ulaznice možete kupiti već danas slanjem upita na e-mail: program@kinotoplice.hr

O filmu:
Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak. (Više o filmu)

Žanr: komedija
Režija: Jasna Nanut
Glume: Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović, Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović, Urša Raukar, Mario Petreković i dr.
Trajanje: 88 min.
Produkcija: Petnaesta umjetnost

SLIJEDI NA PROGRAMU

MAČKE U MUZEJU – SINK
HORIZONT: AMERIČKA SAGA – PRVO POGLAVLJE
GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI
FILMSKI POP UP: KINO VLOG