Loading Programi
Pokreni video

Info

Datum:
29. travnja 2023.
Vrijeme:
17:00 - 18:30
Cijena ulaznice:
3,30EUR
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni Kina Toplice na dan projekcije. Blagajna kina otvorena je pola sata prije projekcije. Ulaznice se plaćaju gotovinom. Cijena ulaznice iznosi 3.30 EUR / 24.86 KN

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

SUPER MARIO BROS / SINKRONIZIRANO

29. travnja 2023. @ 17:00

Nakon gotovo 40 godina od izlaska originalne video igre koja je zaludjela svijet, najpoznatiji vodoinstalater na svijetu napokon dolazi u kina ovog travnja u spektakularnoj animiranoj avanturi.
Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film (The Super Mario Bros. Movie) su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda, koji je ujedno i tvorac Super Maria.
Vodoinstalater iz Brooklyna po imenu Mario spletom okolnosti završi u Kraljevstvu gljiva zajedno sa svojim bratom Luigijem kojeg otima opaki Koopa po imenu Bowser. Uz pomoć princeze Peach i brbljave gljive Toada, Mario se sprema obračunati sa svemoćnim Bowserom kako bi spasio brata i spriječio njegove planove da osvoji svijet.

žanr: animirani, komedija, avantura
trajanje: 92 min
glasovi: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić
režija: Aaron Horvath, Michael Jelenic

SLIJEDI NA PROGRAMU

FILMSKI POP UP: KINO VLOG
GROF MONTE CRISTO
BANDA ČUPAVIH REPOVA 2
DEADPOOL I WOLVERINE