Loading Programi
Pokreni video

Info

Datum:
10. veljače
Vrijeme:
19:00 - 21:30
Cijena ulaznice:
3.5EUR – 4EUR
Vrsta programa:

Ulaznice

Ulaznice se kupuju na blagajni kina pola sata prije projekcije, a ranije se mogu kupiti slanjem upita na mail: program@kinotoplice.info. Ulaznice se na blagajni plaćaju gotovinom, a online putem transakcijskog računa. CIJENE ULAZNICA: Odrasli - 4 EUR; Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom - 3.50 EUR

Lokacija

Kino Toplice
Ulica Ljudevita Gaja 27
Krapinske Toplice, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

UBOGA STVORENJA

10. veljače @ 19:00

Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica Oscara – Emma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Film Uboga stvorenja dobio je 11 nominacija za Oscara!

Priča je to o mladoj ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom, Bella je željna učenja. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s Duncanom Wedderburnom (Mark Ruffalo), uglađenim i razvratnim odvjetnikom, u vrtložnu avanturu po kontinentima. Slobodna od predrasuda svog vremena, Bella ostaje postojana u svojoj namjeri i zalaže se za jednakost i seksualno oslobođenje.

Uboga stvorenja nagrađena su Zlatnim lavom u Veneciji, osvojila su Zlatni globus za najbolju komediju i Emmu Stone kao glavnu glumicu u komediji, a jedan je od najvećih favorita u trenutačnoj sezoni nagrada.

>>> Kritika Ervina Pavlekovića

Žanr: crna komedija, znanstvena fantastika
Trajanje: 141 min
Glumci: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael
Redatelj: Yorgos Lanthimos

SLIJEDI NA PROGRAMU

MAČKE U MUZEJU – SINK
HORIZONT: AMERIČKA SAGA – PRVO POGLAVLJE
GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI
FILMSKI POP UP: KINO VLOG