Zagorska premijera filma STRIC – rezervirajte svoje ulaznice!

U nedjelju, 11. prosinca u 19 sati u KINU TOPLICE bit će prikazan film STRIC redatelja i scenarista Davida Kapca i Andrije Mardešića, a posebno nas veseli da će to biti zagorska premijera ovog filma. Glavne uloge tumače: Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović.

Radnja se zbiva u Jugoslaviji, kasnih 1980-ih. Obitelj dočekuje svog voljenog strica koji se iz Njemačke vraća kući za blagdane. Okupljena obitelj uživa u Božićnom ručku. Radosno druženje iznenada prekida zvonjava pametnog telefona. Ubrzo postaje jasno da nisu 1980-e, a čini se da nije ni vrijeme Božića. Osim svečane purice, nožem se može rezati i napetost. 

Film je svjetsku premijeru imao filmskom festivalu u Karlovim Varima, u sklopu natjecateljskog programa Proxima, gdje je nagrađen posebnim priznanjem žirija. Nakon toga prikazan je na pulskom filmskom festivalu gdje je osvojio Zlatne arene za scenarij i kostimografiju.

Na ZAGORSKU PREMIJERU u Kino Toplice dolazi redateljski dvojac te glumci Ivana Roščić i Roko Sikavica. Ulaznice (25 kn) se mogu rezervirati putem maila: program@kinotoplice.info

S obzirom da se film najavljuje kao uvod u najbolji Božić ikad, neće izostati ni pokloni. Od strica. A i od Kina Toplice svojim vjernim posjetiteljima.

POGLEDAJTE TRAILER